Gastenboek

Laat een reactie achter in het gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

96 comments on “Gastenboek
 1. Monique schreef:

  Debby is een geweldige kattenoppas! Ze heeft veel aandacht voor de katten, neemt de tijd om met ze te knuffelen en laat via appjes weten hoe het met de dieren gaat.

 2. Eline schreef:

  Debby heeft weer op Robin gepast en het was weer een groot succes. Ik kan met een gerust hart op vakantie: krijg leuke foto’s en filmpjes gestuurd en Robin zit er als ik thuiskom bij alsof ik niet weggeweest ben, zo relaxed. Helemaal goed!

 3. Cris schreef:

  Niks dan goeds en enorm tevreden.
  Sinds 2022 heeft Debby 3 keer op onze kleine meid Meesha gepast en is altijd goed gegaan, ook met de speciale voedings en medicatie eisen die onze kat nodig heeft. Het geeft een rust dat er goed voor onze kat gezorgd word.
  (Als bonus, de foto’s van onze kat, als we weg zijn, zorgen voor een goede rust.)

 4. Vivian schreef:

  Nu voor het tweede jaar gebruik gemaakt van de diensten van Debby voor onze 3 katten. Heel fijn om met een gerust hart op vakantie te kunnen gaan en te weten dat de katten in hun vertrouwde omgeving goed verzorgd worden. Ook heel fijn dat onze diaeteskat zijn insuline 2 keer per dag kan krijgen. Ook leuk om pp vakantie fotos te krijgen!
  Superblij met Debby!

 5. Daniel schreef:

  Debby is heel erg lief voor mijn kat geweest. Komt haar afspraken altijd na en reageert altijd adequate als er wat met de kat is. Ik ben zeer tevreden!

 6. Dagmar schreef:

  Debbie is voor ons de vaste oppas voor onze drie burmezen. Onze lieverdjes zijn zeer aanhankelijk en dan ook erg blij als Debbie iedere dag weer langs komt om voor ze te zorgen en te knuffelen. Ook medicatie geven is geen probleem. Heel fijn als je met vakantie bent en je weet dat de katten en je huis vertrouwd kan achterlaten.

 7. Marieke schreef:

  Debby heeft dit jaar twee keer op onze kat gepast. Dat is ons heel goed bevallen! De kat lag ontspannen op ons te wachten toen we weer thuiskwamen. Ook erg leuk om foto’s te ontvangen. We zullen haar zeker weer vragen om op te passen!

 8. Nanda Nomden schreef:

  Wij zijn zeer blij met Debby!

  We vertrouwen haar onze drie poezen zeker toe.

  Debby is supervriendelijk en de poezen voelen dat ook direct aan.

  Probleemloos eten ze hun bakjes leeg en we krijgen altijd een foto van de monsters, zodat we zien dat alles goed gaat.

  Je weet bij haar zeker dat ze je katten helpt als ze onverhoopt ziek zouden worden, dat is een geruststelling.

  We hopen nog heel lang te kunnen genieten van deze service, een aanrader.

 9. annelies van der Ploeg schreef:

  Mijn 2 poezendames 2 keer aan Debby toevertrouwd tijdens mijn vakanties.
  Fijn dat Debby bereid is om thuis kennis te komen maken en even samen een rondje door het huis te doen.
  Een van mijn katten is niet echt een allemansvriend te noemen maar had direct interesse in Debby en zocht contact met haar, hierdoor was het op vakantie gaan voor mij veel makkelijker.
  Tijdens mijn vakantie ervaren dat ik beide katten goed uit “mijn systeem” kon zetten wetend dat er goed voor ze gezorgd zou worden.
  Fijn ook om de eerste dag even een foto te ontvangen van het thuisfront.
  Voor mij was dit de eerste keer dat ik de oppas uitbesteed hebt aan een ander dan vrienden en/of familie. Het is me zo goed bevallen dat ik Debby’s nummer nu vast in mijn mobiel heb opgeslagen voor een volgende keer.

 10. Antoinette schreef:

  Debby heeft inmiddels al twee keer op onze katten gepast terwijl wij op vakantie waren.
  Dit is echt super gegaan, je krijgt regelmatig foto’s van je dieren en ze heeft er echt feeling voor, een hele geruststelling dus.
  Helaas was een van onze katten ziek (maar wel onder controle) toen wij de laatste keer op vakantie gingen, en ook al liep het niet heel goed af, ze heeft het geweldig opgevangen en precies gedaan wat wij ook zouden hebben gedaan met veel communicatie onderling. Werkelijk alle lof en respect, want dit soort dingen zijn ook voor een kattenoppas helemaal niet leuk.
  We zullen dan ook zeker haar weer vragen om op te passen.

 11. Nicole schreef:

  In oktober 2021 voor het eerst gebruik gemaakt van Debby. En dat is zeker goed bevallen.
  Best spannend om iemand je trouwe viertoetertjes te laten verzorgen die je niet kent. Maar na de eerste kennismaking bij ons thuis voelde het al goed, de sleutel bij Debby thuis gebracht en gingen wij 4 dagen op stedentrip. Fijn om een kattenliefhebber gevonden te hebben voor Lizzy en Zorro!!
  We kregen iedere dag een foto opgestuurd, zo fijn dit.
  De afgelopen 10 jaar had ik een vast adres waar mijn 2 britse kortharen in de zomervakanties een aantal weken verbleven. Nu deze mensen op leeftijd zijn en naar een appartement verhuizen, en omdat 1 van mijn katten wat ouder is, ben ik op zoek gegaan naar een oppas aan huis. Nu voor een korte trip om te kijken hoe dat ging en straks wellicht ook voor de langere zomervakanties.
  Nu heeft onze oudste kat Lizzy onlangs diagnose suikerziekte gekregen en moet zij twee keer per dag insuline gespoten krijgen. Gelijk gevraagd of Debby hier ook ervaring mee heeft en gelukkig kan zij dit.
  Ik maak zeker over een tijdje weer van haar diensten gebruik.

 12. Eline schreef:

  Debby heeft op mijn konijnen gepast, twee maal tijdens vakanties.
  Konijnen konden daardoor thuis blijven in hun eigen omgeving, wat heel fijn was, ze werden twee keer per dag gevoerd . Eén van de konijnen zat aan de medicijnen, die ze ook kon toedienen. Ook heel prettig dat ze een foto stuurde van de konijnen. Heel tevreden met haar diensten!

 13. Shirley schreef:

  2 keer heeft Debby nu voor mijn poezen Bonnie & Clyde gezorgd tijdens mijn vakantie, en dat is heel goed bevallen. Zo nu en dan stuurt ze een fotootje en als ik thuiskom merk ik niet aan ze dat ik weg ben geweest.

 14. Suzanne schreef:

  Debby heeft nu twee keer tijdens een vakantie op onze poes Simba gepast. Dit is goed bevallen! De communicatie gaat goed vooraf, ze stuurt een berichtje als ze de eerste dag is geweest en ook tijdens de vakantie steeds filmpjes en foto’s. Simba is tijdens de vakantie heerlijk op haar gemak in haar eigen huis en Debby voelt goed aan waar Simba behoefte aan heeft als ze langskomt. Zowel wij als Simba dik tevreden dus 🙂

 15. Anouk schreef:

  Debby heeft tijdens de vakantie voor Molly gezorgd. Molly heeft 2keer per dag insuline injectie nodig. Dit is allemaal heel goed gegaan. Leuk dat ze af en toe een fotootje stuurt, dat gaf een fijn gevoel. Toen ik thuis kwam zat er een tevreden poes te wachten. Een aanrader dus.

 16. Jessica Van der Kraats schreef:

  Sinds deze maand (augustus 2021) voor zowel een stedentrip en een week later een vakantie Debby voor het eerst gevraagd voor onze twee senioren katten te zorgen, waarbij de oudste van 16 tweemaal per dag een pilletje moet krijgen en ze allebei nogal eens spugen en ellende. Debby is echt een topper! Regelmatig een fotootje, ze neemt echt de tijd voor ze en het huis zag er zelfs ook nog eens top uit bij onze thuiskomst!! Debby doet meer dan je verlangt en geeft je echt een vertrouwd en fijn gevoel om je poezenkinders bij achter te laten. De poezen waren ook direct bij haar op haar gemak bij de kennismaking en zijn nu al gek op Debby! Wij hebben haar meteen opnieuw ingeschakeld voor volgend jaar en zijn echt megablij haar gevonden te hebben. Wij schakelen haar voortaan altijd in! Debby is absoluut een aanrader!

 17. Nadia Huizer schreef:

  Sinds een aantal maanden is Debby de vaste oppas van onze kat en twee cavia’s. Voor het weekend of voor een langere vakantie. We laten onze huisdieren met een goed gevoel thuis achter wetende dat ze goed worden verzorgd en de volle aandacht krijgen. Alles ziet er bij thuiskomst altijd weer netjes uit. Het blijft altijd leuk om ook tijdens onze afwezigheid een foto en berichtje te ontvangen. Zeker een aanrader voor als je op zoek bent naar een kattenoppas.

 18. Guillermina Ramirez schreef:

  De beste Kattenoppas in Leiderdorp en omgeving! Als we gaan op vakantie op zelf een weekendje weg, ik bel gerust naar Debby en ik weet dat Stormie en Joepie in goede handen zijn.

 19. Natascha schreef:

  Wanneer je op vakantie gaat wil je het allerbeste voor je kat(ten). Debby is daar dé persoon voor. Iedere vakantie weer zorgde zij voor mijn viervoeters Joop en Guus zodat ik met een gerust hart op pad kon. Je katten achterlaten geeft toch een beetje hartzeer. Maar de dagelijkse foto’s van de poezenbeesten en de aandacht en liefde die ze van Debby krijgen maakt alles goed. Ik gun iedere kat een Debby tijdens de vakantie!

 20. Elvira schreef:

  Debby heeft inmiddels al meerdere keren op mijn twee katjes gepast. Gelijk bij de eerste kennismaking waren ze al op hun gemak bij haar. Ze laat altijd even weten hoe het met ze gaat als ik er niet ben, erg leuk en fijn. Ook ik laat ze met een gerust hart bij haar achter!

 21. Laila schreef:

  Met een gerust hart op vakantie kunnen omdat Debby voor poes Biba zorgt.Debby is een echte kattenliefhebster,ervaren,rustig,betrouwbaar.
  Poes Biba happy,wij happy.

 22. Joke schreef:

  Onze ‘jongens’ herkennen Debby elke keer als ze binnenkomt, zo leuk om te zien! Dat maakt dat wij met een gerust hart de zorg aan haar overlaten. De katten komen niks tekort.

 23. Marianne Vingerling schreef:

  Debby en onze Mickey zijn dikke vriendjes, we zien dat steeds als ze komt oppassen.
  Mijn man en ik noemen haar ons “kattenvrouwtje”. We zijn erg blij met haar lieve zorgen voor ons oude poesje!

 24. Martin schreef:

  Mijn kat is echt een zenuwpees, angstig voor eigenlijk alles en iedereen, maar hij vindt (en ik) vinst het super als Debby op hem komt passen! Ik kan altijd met een gerust gevoel een paar dagen weg! Geweldige zorg!

 25. Tessa schreef:

  Debby heeft al enkele keren op mijn katten gepast. Erg tevreden over de goede zorgen voor mijn katten. Ik laat ze met een gerust gevoel achter.

 26. Anja schreef:

  Afgelopen vakantie heeft Debby voor onze eigenzinnige kat gezorgd. Dat is heel goed bevallen! Bij thuiskomst troffen we een heel ontspannen kat aan, dat was zo fijn! Wij kunnen eindelijk weer met een gerust hart op vakantie!

 27. Joyce van Evert schreef:

  Afgelopen vakantie voor het eerst gebruik gemaakt van Debby als Kattenoppas. Dit is super bevallen. De katten konden in hun eigen omgeving blijven, lekker in de tuin en werden goed verzorgd. Volgende keer weer!

 28. Ellen schreef:

  Ik heb al meerdere malen Debby ingezet bij vakanties en dit bevalt goed. Fijn voor de katjes die hierodoor ook lekker buiten komen en heel fijn om af en toe en fotootje te mogen ontvangen van de katjes.

  Je huis en je dieren zijn in goede handen!

 29. Pim Verver schreef:

  Debby is niet alleen een aardige en leuke vrouw. Ze werkt nauwgezet, is goed bereikbaar, reageert snel en doet meer dan afgesproken. Helemaal tevreden!

 30. Margreet schreef:

  Wat een rustig idee op vakantie om te weten dat Debby op onze angstige Teun past! Onze bange kater die zich voor iedereen uit de voeten maakt, kwam iedere dag vrolijk naar haar toe. Fijn om op de foto’s te zien dat alles goed ging. Ook heel fijn dat Debby naar de post en de planten omkeek. Dat alles maakte dat wij volop konden genieten van onze vakantie, zonder zorgen over het ’thuisfront’!
  Dank je wel Debby!

 31. Marja en Robbert schreef:

  Debby heeft 2 weken op onze kater en poes gepast en dat is ons goed bevallen.
  Wat leuk is dat ze al na 1 dag foto’s laat zien(erg fijn)
  Thuis gekomen hadden wij niet het idéé dat ze ons gemist hadden.

 32. Christina schreef:

  Debby is een prima kattenoppas en makkelijk in de communicatie. Het is erg fijn om een foto of filmpje van een blije kat te ontvangen! Volgende keer bellen we zeker weer!

 33. Martin de Haij schreef:

  Debbie heeft begin juli 5 dagen op mijn twee katten gepast, en één van de katten zelfs zijn medicijnen gegeven. Bij thuiskomst waren de katten volkomen relaxed, ze waren duidelijk geen aandacht tekort gekomen. Volgende keer weer!

 34. Estefania & Marten Jesse schreef:

  We zijn zeer tevreden over de wijze waarop Debby op onze kat Crema heeft gezorgd tijdens onze 2,5 week durende vakantie. Crema is een angstige kat die moeilijk bij andere mensen of een pension terecht kan. De enige oplossing die we hadden was een oppas aan huis. En Debby heeft het uitstekend gedaan. Crema is angstig voor nieuwe mensen, en laat zich bij vreemden amper zien maar Debby is het gelukt om Crema van onder de bank te krijgen en de laatste dagen heeft Crema zelfs Debby helemaal ondergekwijld. Bij thuiskomst troffen een ontspannen, tevreden Crema aan. Een geweldige oplossing voor ons en voor onze Crema! Debby is zeer aan te bevelen, ze heeft veel ervaring met katten en je kan gerust op vakantie gaan en de zorg over je kat(ten) aan haar overlaten.

 35. Els schreef:

  Debby is erg aardig en relaxed en ze is een echte kattenliefhebber. Je kunt met een gerust hart je katten bij haar achterlaten en genieten van je vakantie. Tussendoor stuurt Debby foto’s en filmpjes, zodat je kunt zien dat je katten er goed aan toe zijn. Wij bevelen haar zeer aan en onze jonge poezen Donder en Bliksem ook ?.

 36. Koos Verhoek schreef:

  Wij zijn heel erg blij met Debby als oppas voor onze 2 jonge katjes. Van haar kan je op aan dat de poezen niks te kort komen. Ze is zeer liefdevol voor de ze en straalt een en al rust uit. Het zo nu en dan krijgen van foto’s of filmpjes van de 2 stelde ons erg gerust, waardoor je heerlijk van de vakantie kan genieten zonder druk te maken over hoe het thuis zal zijn met ze. Ook was het zeer fijn dat het weer netjes schoon is als je thuis komt. Debby is een topper, en zeer aan te bevelen.

 37. Thijs Aartsma schreef:

  Dat uw kat bij Debby in goede handen is kan ik volmondig beamen. Debby heeft recent ruim drie weken op Teigetje gepast, onze kater van bijna 17 jaar. Teigetje was al ziek en verzwakt, en had dagelijks medicatie nodig, o.a. 2 keer per dag een insuline injectie. De paar weken voor ons vertrek was hij achteruit gegaan. Dat was allemaal geen probleem voor Debby. Regelmatig kregen we van haar een appje over hoe het ging met Teigetje. Aan het eind van die drie weken stortte Teigetje in en de dierenarts moest hem laten inslapen, vlak voordat wij terug waren van vakantie. We wisten dat dit zou kunnen gebeuren, en hebben daar van tevoren met Debby overleg over gehad en afspraken over gemaakt. Debby heeft dit voortreffelijk afgehandeld in overleg met de buren die ook van e.e.a. op de hoogte waren. Wij zijn zeer tevreden en dankbaar voor de zorg en aandacht die Debby aan Teigetje heeft gegeven. Debby is zorgzaam, liefdevol en betrouwbaar. Ik kan haar van harte aanbevelen.

  • Edgar schreef:

   Wij zijn erg tevreden over Debby. Onze kater Poekie heeft diabetes en moet twee keer per dag insuline krijgen. Dat is geen enkel probleem voor Debby, ze heeft al meerdere malen voor Poekie gezorgd en iedere keer kregen we wel een foto of filmpje om te zien dat alles goed gaat. En bij thuiskomst was het huis iedere keer netjes schoon en Poekie blij en goed in zijn vel.

 38. Penny Meijer schreef:

  Debby

  Heeft voor het eerst een week opgepast op mijn twee katten.

  Waar ik bang was, dat de jongste haar niet zou accepteren.

  Kreeg ik de eerste dag al een foto en filpje van alle twee.

  Ze zagem er gelukkig uit toen ik terug kwam.

  En daar ben ik blij mee.

  In augustus gaan we weer op vakantie en past Debby weer op.

  Ze is, echt een aanrader

 39. Joke en Henk schreef:

  Lotje is altijd heel blij als Debby weer komt om met haar te spelen en de aandacht te geven die ze nodig heeft.
  Debby is inmiddels onze vaste kattenoppas geworden voor de vele keren dat wij op vakantie gaan en gelukkig kunnen wij de verzorging van Lotje met een gerust hart aan Debby toevertrouwen!

 40. Debby schreef:

  Wat een succes! Debby heeft drie weken voor onze twee katten gezorgd. Dagelijks een leuke foto of filmpje ontvangen. Bij thuiskomt twee blije katten welke er gezond en verzorgd uitzagen. Wij zijn zeer tevreden en maken zeker opnieuw gebruik van Debby haar diensten.

 41. Anabel en Dick schreef:

  Met veel liefde heeft Debby twee weken voor onze blinde kat gezorgd. Haar kennis en passie voor de viervoeters is duidelijk en de foto’s die ze stuurde waren fijn om te krijgen.
  Veel dank Debby!!

 42. Barbara schreef:

  Wàt een oplossing: ik kan mijn katten met een gerust hart achterlaten, in de wetenschap dat Debby goed voor ze zorgt en ze aandacht geeft. Ze stuurt zelfs een foto van mijn katten!! Echt top en een super adres voor je katten!!

 43. Linda & Annemarie schreef:

  Debby heeft ruim 2 weken op onze katten gepast. Vooraf al goed contact gehad, kennismaking en via mail/app. Ook tijdens onze vakantie kregen we regelmatig berichtjes, foto’s en filmpjes. Heel leuk! Wij hebben onbezorgd van onze vakantie genoten want de katten werden goed verzorgd! En het was fijn thuiskomen, in een schoon huis met blije katten! Bedankt Debby!

 44. S.T.Walma schreef:

  Debby heeft weer een paar dagen op mijn katten gepast. Dat is geen sinecure daar 1 van de katten minstens 3 x maal per dag met spuiten moet worden gevoerd. Voor Debby geen probleem alles ging weer naadloos in elkaar over en de katten missen mij niet eens, snik……….

 45. Marleen schreef:

  Debby heeft tijdens onze vakantie afgelopen augustus 10 dagen voor onze 2 katten gezorgd. Vlak voor vertrek bleek 1 van de 2 katten medicatie nodig te hebben tijdens onze aanwezigheid en we zaten met de handen in het haar. Maar dat bleek niet nodig want Debby was superflexibel, kon extra langs komen en heeft fantastisch voor de katten gezorgd! Hierdoor hebben wij onbezorgd van onze vakantie kunnen genieten. Volgende keer maken we zeker en heel graag opnieuw gebruik van Debby’s diensten!

 46. Ed van der Meer schreef:

  Debby heeft onlangs 2 weken voor onze katten (en het huis) gezorgd. We kregen geregeld een leuk appje met foto’s hoe het met ze ging. We zijn dik tevreden over de zorg voor onze katten en gaan volgend jaar zeker weer Debby vragen.

 47. R & J schreef:

  Via vrienden in contact gekomen met Debby en na onze vakantie dan ook zeer tevreden over de oppasdienst van Debby! Tijdens onze vakantie leuke appjes met foto’s en video’s ontvangen. Bij thuiskomst 2 heerlijk vrolijke katten. Alles goed gegaan en geen zorgen. Wat wil je nog meer?

  Onwijs bedankt en zeker tot de volgende keer!

 48. Myrthe schreef:

  Debby is een geweldige kattenoppas. Je kunt er op vertrouwen dat je beestjes in goede handen zijn als je op vakantie gaat. Vorige maand hebben wij Debby voor het eerst voor onze 2 katten laten zorgen. De communicatie verliep prima. Fotootjes sturen is voor haar vanzelfsprekend. Net als het water geven van de plantjes en even stofzuigen voordat je terug komt. Ideaal!

 49. Margreet schreef:

  In April hadden wij ineens een oppas nodig voor onze 3 katten. Na kennismaking met Debby hebben wij gelijk voor haar gekozen. Ruime ervaring en erg vriendelijk. Debby heeft heel goed opgepast en stuurde geregeld foto’s of een filmpje op. De katten waren rustig en het huis schoon bij thuiskomst. Wat wil je nog meer. Debby kan ik van harte aanbevelen.

 50. Coby schreef:

  Nadat verleden jaar is gebleken dat mijn 2 poezen erg veel stress hadden tijdens hun verblijf in een pension ben ik voor dit jaar op zoek gegaan naar een kattenoppas. Na goede reviews en een persoonlijke kennismaking voor Debby gekozen. Mijn poezen waren helemaal hun relaxte zelf toen ik thuis kwam. Heel fijn waren ook de appjes en foto’s en om te horen hoe goed het ging. Mijn huis was ook nog eens keurig netjes. Ik ben erg blij dat ik Debby ontdekt heb om voor mijn poezen te zorgen als het nodig is. Bedankt Debby voor je goede zorgen en veel knuffels van Abby en Mila?. Tot een volgende keer!

 51. Karin schreef:

  Na een slechte ervaring met een kattenpension vorig jaar, waar mijn 2 katten zichtbaar geen fijne tijd hadden gehad, heb ik afgelopen vakantie gekozen voor Debby. Wat een ontzettend goede keuze is dat geweest! Vanaf het eerste moment al een goed gevoel en dat is de hele vakantie gebleven. Debby is een superlieve en goede verzorgster voor de katten en die zijn ook duidelijk gek van haar. De updates dmv foto’s en filmpjes waren erg fijn en bij terugkomst trof ik relaxte katten aan. Wat een verschil met vorig jaar! Ook fijn dat er goed op het huis gepast is? Dankjewel Debby voor alle zorg, aandacht en kattenknuffels ?

 52. S.T.Walma schreef:

  Ik moest 3 dagen naar het ziekenhuis en dan zou iemand 3 x per dag op moeten komen voor 4 katten. Moeilijk als er ook nog eens ’s avonds langs gekomen moet worden. Geen probleem voor Debby, ik kwam weer thuis nou de katten hadden mij helemaal niet gemist. Geweldig Debby, dit is top!!!!!!!! Haar meteen gestrikt voor september, zelfde laken een pak.

 53. Astrid schreef:

  Debby heeft 2 weekjes mn oude knarretje Felix verzorgd in mei en zowel ik als hij is zeer tevreden 🙂 hij veel knuffels gehad en ik op de hoogte gehouden door regelmatig foto’s te versturen helemaal top!! Als je een lieve oppas wil ga naar Debby! voor ons voor herhaling vatbaar 🙂

 54. Lisanne schreef:

  Het afgelopen jaar hebben wij meerdere keren gebruik gemaakt van Debby’s oppasdienst. Net als alle andere reviews op deze gastenboek, zijn wij meer dan tevreden over Debby’s verzorging van onze spoken. Het is erg fijn dat iemand even de tijd neemt om met ze te spelen, buiten het eten geven en de kattenbak verschonen om. Hierdoor leert ze de katten goed kennen en kan al snel signaleren als er wat aan de hand is. Ook is het erg prettig om tijdens de vakantie regelmatig een update via whatsapp te ontvangen. Hierdoor gingen wij met een gerust hart op vakantie. Wij hebben Debby alweer voor een volgende vakantie vastgelegd. Wij wensen iedere kat wel zo’n fijne ‘oppasmoeder’ toe! Alvast weer bedankt Debby!

 55. E.M. Pasman schreef:

  Wij hebben vorig jaar voor het eerst gebruik gemaakt van de kattenoppasdienst van Debby en dat beviel uitstekend. Het was vooral fijn om via WhatsApp te weten hoe het ging met de kat. En ze zorgde ervoor dat hij zijn dagelijkse knuffels kreeg.
  Omdat Debby een goed contact belangrijk vindt, kwam ze langs om kennis te maken, met ons, met het huis en uiteraard de kat. Zo hoort het ook, dat geeft een gerust gevoel

 56. Lianne schreef:

  Debby heeft afgelopen september op onze twee katten gepast. Dit is ons heel goed bevallen. Heel fijn dat er iemand elke dag een halfuur aandacht komt besteden aan de katten. Ook de katten-updates gedurende de week waren erg prettig.

  Voor (ex-asiel)katten is dit een zo veel fijnere oplossing dan een week naar het pension! Lekker in hun eigen vertrouwde omgeving en geen ‘last’ van andere katten.

 57. Veronique schreef:

  Debby heeft al twee keer op onze twee katten gepast en dat is uitstekend bevallen. Ze stuurt foto’s, filmpjes en updates, en bij thuiskomst leken de katten op hun gemak en ontspannen (meestal zijn ze erg gestresst als we weg zijn geweest…). Zeker voor herhaling vatbaar dus!

 58. Liesbeth schreef:

  Debby heeft afgelopen zomer 2 weken op onze kat Fidel gepast. Dit is heel goed bevallen! Ze hield ons al die tijd goed op de hoogte en was een lieve oppas voor onze kat. We raden haar zeker aan en zullen haar ook vaker vragen om op onze kat te passen.

 59. Hella schreef:

  Deze zomer heeft Debby voor het eerst op onze katten gepast terwijl wij op vakantie waren. Dit is ons goed bevallen.
  Zij stuurde af en toe een foto en een klein filmpje zodat we op de hoogte bleven van het wel en wee van “de meisjes”.

  Zeker voor herhaling vatbaar.

 60. Johanna schreef:

  Voor het eerst hebben wij voor onze kat Lola gebruik gemaakt van een kattenoppasdienst. In dit geval Debby. Dit is ons zeer goed bevallen. De kat was prima verzorgd. Ook vonden wij het prettig zo nu en dan tijdens onze vakantie een foto van Lola te ontvangen, zodat we zagen dat het goed met haar ging.
  Kortom voor herhaling vatbaar.

 61. Lyonne schreef:

  Fijn dat deze mogelijkheid er is. Debby heeft goed voor de katten en het huis gezorgd tijdens onze vakantie. Een vertrouwd gevoel. En leuk om af en toe berichtjes en foto’s te ontvangen over de app. Voor herhaling vatbaar!

 62. Sam schreef:

  Penny was heel blij dat je op haar kwam passen, Debby! Fijne communicatie ook en super dat je af en toe foto’s stuurt van het oppassen!

 63. An schreef:

  Toen onze vakantie steeds dichterbij kwam zat het mij helemaal niet lekker om mijn Peachie en Mouser naar een katten pension te brengen. Via een vriendin hoorde ik de goede berichten over Debby en ik heb gelijk contact gezocht. Na een eerste kennismaking bij ons thuis was ik helemaal gerustgesteld. Wat een opluchting! Heerlijk iemand die gewoon lekker aan huis komt, zodat de katten niet ergens anders heen gesleept hoeven te worden en in een vreemde omgeving moeten verblijven. Lekker met ze spelen in de tuin, vertroetelen en natuurlijk eten geven. Tussendoor kreeg ik ook foto´s toegezonden. Super! Ik vind Debby zeker een aanrader en ik zal volgende keer zeker weer van haar diensten gebruik willen maken.

 64. Janny van der Werf schreef:

  Debby is geweldig met dieren ze heeft nu al een aantal keren op Loes gepast en in juni komt ze weer voor loes zorgen .
  Ik ben heel tevreden over haar .
  Tot juni

 65. Mieke schreef:

  Debby heeft heel goed voor onze kat gezorgt tijdens de kerstvakantie. Ze heeft met onze kat gespeelt en zelfs noch speelgoed meegebracht. Het was heel fijn om zo gerust op vakantie te gaan en af en toe nog een berichtje en een foto van onze kat te zien.

 66. Juliëtte schreef:

  In oktober hebben wij dankbaar gebruik gemaakt van de goede service van Debby. Door drukte moest op korte termijn nog oppas georganiseerd worden gedurende 1,5 week vakantie. Debby was onze redder in nood en kon snel schakelen. Een kennismaking tussen Debby, ons en onze twee katten was zo geregeld! Debby is een hele plezierige vriendelijke dame die zichtbaar veel ervaring heeft met de verzorging van katten. Er konden duidelijk afspraken gemaakt worden en Debby heeft ons dagelijks op de hoogte gehouden middels een berichtje en/of foto.

  Wij hebben Debby leren kennen als betrouwbaar en flexibel, en zullen ongetwijfeld nog vaker gebruik maken van haar diensten!! Bedankt Debby!

 67. Jolanda Bouwmeester schreef:

  We waren altijd aan het stressen rond vakanties en regelden verschillende vrienden en buren die zo goed mogelijk voor onze katten probeerden te zorgen. Bij een langere reis leek ons dat niet meer gewenst, daarom namen we contact op. Debby heeft nu een aantal keer voor onze 2 bijzondere karakters gezorgd. We zijn nog nooit zo ontspannen vertrokken EN terug gekomen! Geen boze blikken meer bij thuiskomst. Wij hebben het als bijzonder prettig ervaren dat Debby langskwam en de tijd die ze voor onze katten nam. Ook toen een van de twee ziek was toen we weggingen, heeft ze dat zo goed opgepakt. Veel liefde en aandacht! Hartelijk dank!

 68. Martijn & Suzanne schreef:

  Enorme aanrader! Onze meiden van twee hadden we vorig jaar in de zomervakantie naar een pension gebracht. Ondanks de toewijding en zorg in dit pension hadden ze erg veel stress, wat we in hun gedrag bij ophalen duidelijk merkbaar was. Ook roken ze nog lang naar kattenbak. Hoe anders dit jaar met Debby: helemaal super. De meiden waren bij terugkomst erg op hun gemak en waren duidelijk goed verzorgd en hadden merkbaar liefdevolle aandacht gehad, en dit alles in hun eigen huis! Debby is ook duidelijk gek op poezen en hield ons op de hoogte met vele foto’s, een filmpje en grappige annecdotes. Bovendien was zij flexibel in ad hoc een dag langer blijven of een (onverwacht) verzoek tot het halen van houtkorrelvulling. Wij hebben mede door haar ook op dit vlak echt kunnen ontspannen tijdens de vakantie! Zeker nu we ook zien hoe rustig onze poezen na afloop reageren, zijn we vastbesloten dat we haar super dienstverlening zullen herhalen. Kort en goed:Debby heeft, naast de meiden, ook met ons twee grote fans! Heel veel dank!!

 69. Jook schreef:

  Onze mannen zijn onwijs goed verzorgd tijdens onze vakantie. En door de berichtjes van Debby bleven wij op de hoogte. Fijn om te weten dat de katten in goede handen zijn als we weg zijn! Wij hopen vaker van Debby’s goede zorgen gebruik te kunnen maken.

 70. Mieke Schotting schreef:

  Onze katten gingen normaal tijdens onze vakantie naar een dierenpension, maar het was m.n. voor één van onze katten (die wat schuw is) geen succes. Meestal was de kat als we weer thuis waren nog weken lang gestressed en angstig.
  Ik vond het eerlijk gezegd een beetje eng om onze katten toe te vertrouwen aan iemand die je alleen van het Internet kent, maar al tijdens het kennismakingsgesprek kregen wij het gevoel dat Debby echt om katten geeft. Het was ook fijn om van tevoren alle bijzonderheden van onze katten met haar te kunnen bespreken!
  Tijdens onze afwezigheid stuurde Debby ons vaak updates in de vorm van foto’s of filmpjes. Dat hielp mij echt, omdat ik kon zien dat de katten zich naar haar net zo gedroegen als naar ons en ze dus echt in hun normale doen waren. Het lukte haar zelfs om één van onze katten dagelijks te borstelen, terwijl dat mij echt niet lukte!
  Uit alles dat Debby ons schreef en texte, bleek dat ze echt van katten houdt!
  Toen we tenslotte thuiskwamen na 3 weken gedroegen de katten zich volstrekt normaal. Niks geen angst of stress te bemerken.
  Je kunt aan alles merken dat Debby 3 weken heel erg goed voor ze gezorgd heeft, ze aandacht gegeven heeft etc. En daarnaast verzorgde ze ook nog onze post, gaf de plantjes water en had zelfs gestofzuigd voor we thuis kwamen!
  Ik ben echt dolblij dat we Debby gevonden hebben, iemand die duidelijk echt van katten houdt en heel erg goed voor ze zorgt.
  Het feit dat de katten gewoon in hun eigen omgeving kunnen blijven is duidelijk veel beter voor ze dan een verblijf in een dierenpension.
  Bedankt, Debby!

 71. Nathalie & Rik schreef:

  Wij hebben inmiddels al twee keer Debby gevraagd om voor onze dieren te zorgen toen wij op vakantie waren en wij waren beide keren enorm tevreden. De dieren worden top verzorgd en wij worden netjes op de hoogte gehouden van hoe alles gaat. Volgende keer dat we weggaan vragen wij Debby weer en dan weet ik zeker dat we hun weer met een gerust hart achterlaten!

 72. Toine en Lonneke schreef:

  Terwijl wij twee weken aan het genieten waren van de zon op het tropische eiland Sint Maarten heeft Debby voor onze twee ‘spookjes’ gezorgd. Wij kregen regelmatig een update bestaande uit foto’s en/of filmpjes. Wat heel prettig is, want dan zie je ook dat het goed gaat met de katten. Bij thuiskomt waren de katten vrolijk en zag het huis er super netjes uit. Wij zijn heel blij met Debby als kattenoppas en ik weet zeker de katten ook. Als wij weer weggaan dan vragen we Debby zeker om weer op onze ‘spookjes’ te passen.

 73. Marijke schreef:

  Terwijl ik in de zon lag op een spaans eiland heeft Debby voor mijn 2 katten gezorgd. Ging super goed. Katten hebben het erg goed gehad en ik ook. Kreeg regelmatig een berichtje en foto’s via de app hoe het ging erg fijn. Een volgende keer zal ik Debby zeker weer vragen. Kan ik met gerust hart op vakantie omdat ik weet dat me katten het goed hebben.
  Aanrader! Thx debby

 74. Eefje schreef:

  Debby en Tim hebben op onze 2 poezen gepast tijdens onze skivakantie. Vooraf is Debby langsgekomen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zagen we meteen dat ze gek is op poezen en erg veel plezier heeft in het oppassen. Dit gaf ons meteen vertrouwen, zodat we met een gerust hart op vakantie konden gaan.

  Volgende vakanties zal ik zeker Debby weer benaderen om op onze poezen te passen.

 75. Wies schreef:

  Terwijl ik aan het genieten was van mijn vakantie, was Dikkie aan het genieten van de aandacht van Debby en Tim!
  Na een prettig kennismakingsgesprek durfde ik met een gerust hart de verzorging van Dikkie tijdens mijn afwezigheid aan Debby toe te vertrouwen. Dikkie was ook vanaf het eerste moment helemaal gek op Debby, erg fijn om te zien! En het was ontzettend leuk om af en toe foto’s en video’s te ontvangen, zo wist ik zeker dat alles in orde was.
  Bij thuiskomt was mijn huis ook keurig schoongemaakt. De volgende keer maak ik zeker weer gebruik van deze dienst en ik kan Debby bij iedereen van harte aanraden!

 76. D & J schreef:

  Wij zijn helemaal tevreden met de bezoekjes van Debby! Tekstberichten met foto’s en video maakten onze vakantie leuker want we zagen dat onze poes oké was! We raden Debby een ieder aan die zenuwachtig is over hun katten zo alleen thuis. Nu voelen we ons zelfverzekerder voor een volgende vakantie.

 77. Hemme schreef:

  We hebben jonge katten die daardoor nog veel energie hebben. We hebben daarom getwijfeld of we ze wel alleen thuis konden laten tijdens vakantie maar uiteindelijk hebben we toch besloten een kattenoppas te zoeken zodat wij ook op vakantie konden gaan.

  We kwamen bij Debby terecht waarbij de communicatie gelijk erg makkelijk en prettig verliep. Na een kennismakingsgesprek hadden we er een goed gevoel bij en hebben we Debby gevraagd om twee keer op de katten te passen.

  Debby heeft echt liefde voor dieren en dat kwam terug in de leuke en liefdevolle manier waarmee ze op onze katten paste. Ze heeft veel met ze gespeeld zodat ze tijdens de eenzame dagen toch hun energie kwijt konden. Hierbij heeft ze ons ook goed op de hoogte gehouden zodat we tijdens onze vakantie ook van onze katten konden genieten. Samengevat, een geweldige oppas waar je je katten met een gerust hart bij kunt achterlaten.

 78. Corine schreef:

  Aangezien onze vaste kattenoppas op vakantie was en we dus naarstig op zoek waren naar een goede vervanger, zijn we uiteindelijk bij Debby uitgekomen. Debby heeft 1 week op onze katten gepast en dat is heel goed bevallen. Vrijwel dagelijks kregen we een update, foto of filmpje toegestuurd. De katten hadden het prima naar hun zin. Debby is een fantastische kattenoppas!

 79. Ernst en Maisha schreef:

  Debby heeft 25 dagen op onze katten gepast! Ze hield ons op de hoogte met foto’s + video, wat we erg leuk vonden 🙂 Daarnaast was het huis goed verzorgt, maar het belangrijkste is dat de katten helemaal fan van haar zijn. Altijd vlotte communicatie en wij zijn zeer tevreden. Debby is echt aan te raden als kattenoppas!!!

 80. Vanessa schreef:

  We vonden het spannend om Muffin voor het eerst alleen te laten tijdens onze vakantie. Bij de kennismaking was Muffin meteen al dol op Debby, dus wij hadden alle vertrouwen in haar. Het is ons (en Muffin) ontzettend goed bevallen! Debby is heel betrokken en je merkt echt dat ze dol is op katten. We kregen regelmatig een berichtje, een foto of een video, wat erg fijn en leuk was. Bij thuiskomst troffen we een zeer tevreden Muffin aan. We gaan Debby zeker nog vaker vragen om op te passen!

 81. Koos & Margje schreef:

  Lang getwijfeld of we met een oude zieke poes, die twee keer per dag een tabletje moet hebben, wel op vakantie konden gaan. Een bijkomend probleem was dat Youp een ‘moeilijke’ drinker is. Maar na onze kennismaking met Debby, waarbij we onze wensen hebben aangegeven, was de twijfel weg en hebben we een korte vakantie geboekt. Tijdens onze vakantie zijn we op de hoogte gehouden en kregen we een foto van een drinkende Youp, lekker in de tuin. Bij thuiskomst kwam Youp ons fit en opgewekt begroeten. Bij een volgende langere vakantie vertrouwen we met een gerust hart Youp toe aan de goede liefdevolle zorgen van Debby.

 82. Paco V. schreef:

  Tijdens onze vakantie in Spanje heeft Debby voor onze kat Bubbel gezorgd. Na de kennismaking voorafgaand aan de vakantie heeft ze ons zelfs al uit de brand geholpen door een zaterdag voor Bubbel te zorgen, terwijl wij onverwacht van huis waren. Wij hebben het als ideaal ervaren dat Debby voor Bubbel heeft gezorgd en zullen in de toekomst zeker weer een beroep doen op Debby. Onze kat Bubbel is geen knuffelaar (meer een buurtschooier) maar Debby heeft hem zelfs zo ver gekregen dat hij geknuffeld wilde worden 🙂

 83. Marieke schreef:

  Debby heeft tijdens onze vakantie voor onze katten gezorgd en dat is ons zeer goed bevallen. Beide katten waren bij thuiskomst helemaal gezond en gelukkig! Zelfs mijn schuwe kater bleek door Debby geknuffeld te zijn. Voor een volgende vakantie ben ik zeker van plan Debby weer in te schakelen; een echte kattenliefhebster die weet waar ze het over heeft. Dank je wel!

 84. Erica schreef:

  Ik kan iedereen echt aanraden om gebruik te maken van deze dienst.
  Debby en haar neef Tim hebben mij en bovenal mijn katten een hele grote dienst bewezen. Terwijl ik op vakantie was, wist ik zeker dat er goed voor ze gezorgd werd. De katten konden hierdoor in hun eigen huis blijven en dat scheelt een hoop stress, voor iedereen 😉
  Vooraf had ik even kennis gemaakt met Debby en wist gelijk dat het goed zat. Het gaf me een gerust gevoel dat er niet alleen maar eten werd gegeven, maar dat er ook mensen echt aandacht voor mijn 2 katten zouden hebben en adequaat zouden handelen mocht dat nodig zijn. Alles is perfect verlopen en een volgende keer schakel ik Debby zonder twijfel direct weer in!

 85. Berbeli schreef:

  Op zoek naar een uitstekende katten oppas? Bij Debby ben je echt aan het juiste adres. Debby heeft onze twee katten fantastisch verzorgd tijdens de kerstvakantie. Aan liefde, aandacht en goede verzorging (eten, drinken etc) heeft het de katten geen moment ontbroken. 1 van onze kinderen zei: Debby is wel een lieve mevrouw he mam?……en ja dat is ze absoluut! Lief, betrouwbaar, betrokken en communicatief sterk.

 86. Mathijs Doets (via Marktplaats) schreef:

  Afgelopen week heeft Debby met veel liefde op onze katten gepast. Puma, de jongste, heeft het niet zo op vreemden, maar zelfs zij ontdooide na een tijdje. Met Iris heeft ze lekker geknuffeld. Ook stuurde ze ons af en toe berichten en foto’s. We zijn heel tevreden met hoe het gegaan is!

 87. Daan schreef:

  We hebben voor de eerste keer gebruik gemaak van Debby’s diensten en waren heel tevreden. We vonden het huis netjes terug en onze kat zag er gezond en blozend uit. Debby heeft echt een band met hem opgebouwd, maakte wandelingetjes met hem en hield ons op de hoogte van zijn streken.

 88. Ruud schreef:

  Het is goed om te weten dat Debby de katten verzorgt. Wij gaan daarom met een gerust hart op vakantie.

 89. Gerben en Christa schreef:

  Voor het eerst gebruik gemaakt van de katten oppasdienst van Debby. Onze kat was ziek en had extra aandacht nodig. Debby heeft onze kat tijdens onze vakantie goed verzorgd en medicijnen toegediend. Ze informeerde ons over de gezondheid van onze kat en nam zelf het initiatief om, de op geraakte medicijnen, aan te vullen. Top geregeld!

 90. Maartje schreef:

  Debby heeft inmiddels al vele vakanties voor onze kat gezorgd. Het geeft een heel gerust gevoel dat hij bij haar in goede handen is en ook tijdens onze afwezigheid alle liefde en aandacht krijgt. Debby is duidelijk dol op katten, betrouwbaar en flexibel, ik zou haar aan iedereen aanbevelen!

 91. Wendy Righart van Gelder (via Marktplaats) schreef:

  Dankzij Debby gaan we met een gerust hart een weekendje weg of met vakantie! Erg fijn om te weten dat er goed voor je kat gezorgd wordt tijdens je afwezigheid en ook om af en toe een berichtje te krijgen over hoe het gaat aan het thuisfront! Ik zou Debby van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een kattenoppas!

 92. carla (via Marktplaats) schreef:

  Wij zijn zeer tevreden over de verzorging voor onze poezen kinderen zeker aan te bevelen.

 93. oleamare (via Marktplaats) schreef:

  Wij zijn erg blij met de verzorging van onze kat door Debby. Echt geweldig wat zij allemaal doet. Ook horen wij tijdens onze vakantie hoe het met onze kat gaat. Echt aan te bevelen!

 94. marian (via Marktplaats) schreef:

  debby zorgt al enige jaren voor ons beestenspul. waaronder katten ,vogels en in het verleden een konijn. dit is altijd zeer goed gegaan en wij zijn blij dat de beesten in hun eigen omgeving kunnen blijven.bovendien zorgt debby er ook voor dat de planten ,de post en het huis verzorgt worden.kortom wij gaan altijd met een gerust hart op vakantie.

 95. douglasball (via Marktplaats) schreef:

  We have used Debby a number of times over the past year for short breaks due to work or holiday. She is reliable and pleasant and took good care of our cats.